Gellak sets
Blog

Heb jij ook last van keuze- en modestress?

Op de tafel staan een aantal gellak sets en jij bent al lang bezig door je kast te zoeken wat je toch aan moet trekken naar dat feestje van je beste vriend of vriendin. Je hebt hier al een tijdje naar uitgekeken, en alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Behalve wat je gaat dragen. Onze kasten hangen vaak helemaal vol, en toch hebben we geen idee wat we aan moeten. Make-up is vaak helemaal geen probleem, we doen gewoon wat we altijd doen, en dan misschien een lippenstiftje erbij. Nagellak op, en klaar. Maar kleding, dat kan nog wel een dilemma zijn.

En dan zijn er nog regels ook

Want ja, als je naar een feestje van iemand anders gaat kun je er toch echt niet beter uit zien dan de jarige job, toch? We weten niet eens precies wat deze ‘regels’ zijn, want niemand heeft het er eigenlijk over. Iedereen maakt dezelfde fouten totdat we erachter komen wat we nou eigenlijk verkeerd hebben gedaan, en dan weten we wat deze regels inhouden. Zijn er nog bepaalde kleuren die je echt niet kan dragen? Een stijl die net wat te ver gaat voor dit feestje? Waar moet je allemaal aan denken?

Wat vindt de jarige ervan?

Misschien ben jij zo iemand die daar helemaal niet bij stilstaat, maar sommigen corresponderen zelfs wat ze aan gaan doen met de jarige job. Want wat al heb je net hetzelfde shirtje aan, dat kan toch echt niet? Vind je? Tja, dat valt dan nog wel mee, en het is uiteindelijk echt aan jou wat je aan doet, maar toch wordt hier wel over getwijfeld voor deze redenen, wat zijn we er eigenlijk veel mee bezig.
Gellak sets

Morgen gaat het weer in de was

Als je er echt over nadenkt zijn er hartstikke veel punten waar we ons druk over maken bij kleine dingetjes zoals hoe je er uit ziet op een feestje. We zijn zo veel bezig met hoe we er uit zien, dat we bijna vergeten om gewoon lol te hebben en er uit te zien zoals wij dat lekker zelf willen. Wat maakt het uit als jullie allemaal hetzelfde aan hebben op het feestje, of dat jij er als enige helemaal anders uit ziet? Het zijn waarschijnlijk allemaal mensen waar je wel bekend mee bent, dus als je het gewoon naar je zin hebt, dan maakt het toch eigenlijk allemaal niet zoveel uit? Morgen was je het weer, en dan gaat het leven gewoon weer verder.

Geef een reactie