Beaumont jas
Blog

Allemaal aan het wachten op de zomer

Je loopt door het bos, lekker helemaal ingepakt in je Beaumont jas, een warme sjaal, en handschoenen. Het is misschien niet warm buiten, maar je vat zo zeker geen kou. Het is niet iedereens ding om in de herfst of de winter wandelingen te maken, sommigen mensen vinden het maar niets aan, en wachten liever gewoon weer op de zomer. Maar jij niet, want waarom zou je die mooie seizoenen verpesten door alleen maar op de zomer te zitten wachten? Je kunt er toch net zo goed plezier aan beleven.

Het is maar een beetje kou

Aan het einde van de dag is het maar een beetje kou waar we eigenlijk over klagen. Ja oké dan, het is niet ideaal om in de gietende regen een stuk te gaan wandelen, maar in de zomer regent het ook wel eens, en dat wil nog niet zeggen dat het hele seizoen niets meer aan is. Kou kunnen wij prima tegen, je moet gewoon zorgen dat je wat warme kleding aantrekt, en dan ben je er helemaal klaar voor, want als je je toch gaat bewegen, dan wordt je vanzelf wel warm.

Er is veel moois te zien

Een blauwe lucht op een warme zomerdag is natuurlijk heel mooi, maar dat is echt niet het enige mooie aan de natuur. Het is juist het leukst om in het herfstseizoen een wandeling te maken door bijvoorbeeld het bos. Net wanneer alle bladeren van de bomen af vallen, en er een dikke oranje laag op de grond ligt. Als je nou kinderen hebt, dan vinden die het ook vast heel leuk om kastanjes te gaan zoeken en wat moois te maken. En als je een hond hebt dan is de kans groot dat die ook wel mee wilt om door de bladeren heen te rennen.
Beaumont jas

Het hoeft geen buffertijd te zijn

Als je de herfst en de winter behandeld als buffertijd die je door moet komen om weer bij de lente en de zomer te komen, dan betekent dat dus dat je een half jaar lang zit te wachten en dat ieder jaar weer! Dat is toch hartstikke zonde van je tijd? Je kan er beter het beste van maken, en wat plezier beleven. Het hoeft niet je nieuwe favoriete seizoen te worden, maar je zou het wel kunnen gaan waarderen. De herfst en de winter zijn ook heus wel mooi hoor, zelfs als de zon dan niet altijd even fel schijnt.

Laat een antwoord achter