Michael Kors
Blog

Items die de investering waard zijn

Het is natuurlijk wijs om zoveel mogelijk geld te sparen en zodoende niet teveel uit te geven. Echter zijn er items die zeer duurzaam zijn en zodoende wel de investering waard zijn. In deze blog bespreek ik enkele van die items.

Tas en schoudertas

Een van die items die mensen heel veel gebruiken zijn tassen. Zodoende is het belangrijk dat als je een tas koopt dat deze lang mee gaat. Het is namelijk zonde om telkens een nieuwe tas te kopen omdat hij te snel kapot gaat doordat de kwaliteit minder goed is. Daarom is het bij een tas of bij een schoudertas een goed idee om iets meer geld te besteden als je daarmee ook meer kwaliteit krijgt. Zo zijn leren tassen erg stevig en gaan die meestal vele jaren mee. Zelfs heb ik als schoudertasje een tasje van Michael Kors. Die is erg stevig en gaat al lange tijd mee, die was dus zeker het geld waard.

Nette schoenen

Nette schoenen kunnen natuurlijk naar werk gedragen worden maar zijn ook handig voor feestjes en etentjes. Ook hierbij geldt dat je voor schoenen beter iets meer geld uit kan geven en dan ook meer kwaliteit verkrijgt. Vooral leren schoenen gaan langer mee en zitten nadat zij ingelopen zijn ook lekkerder dan schoenen die gemaakt zijn van synthetisch materiaal. Voor vrouwen geldt ditzelfde voor hakken, meestal geldt dat leer beter zit en langer meegaat.

Leren jack

Een leren jack is een van die items die nooit uit de trend raakt. Zodoende is dit een van die items waarbij het niet erg is als je er iets meer geld aan uit geeft, je kan het namelijk nog je hele leven dragen. Daarbij komt dat een leren jack meestal het beetje pit geeft wat in een outfit nog mist en zodoende eigenlijk een standaard items moet zijn in de kledingkast van elk modebewust persoon.

Sieraden

Bij sieraden is het natuurlijk belangrijk dat het gedragen wordt en dat het na elke keer nog steeds mooi blijft. Dit geldt natuurlijk voor de meeste zilveren en gouden sieraden. Gouden sieraden kunnen echter zeer prijzig zijn. Zilver is daarentegen beter te betalen. Echter kan ook voor staal gekozen worden, dit blijkt ook een zeer duurzaam materiaal te zijn. Ook blijkt staal niet snel te verkleuren, dus hoef je je daar niet druk over te maken. Uiteraard is het wel bij sieraden belangrijk dat je er goed mee om gaat, slaap er dus niet mee en ga er ook niet mee onder de douche.

Laat een antwoord achter